Billige ferger til New Zealand med directferries.no

Finn de beste fergetilbudene til New Zealand på vår Billige ferger til New Zealand side. directferries.no gir deg adgang til alle de billigste fergeturene til New Zealand med alle de store fergeselskapene. Ønsker du å bli oppdatert om fergetilbud til New Zealand, eller eksklusive New Zealand fergerabatter, kan du abonnere på eposter fra Direct Ferries eller følg oss på Twitter eller Facebook!

For å se alle ferge tjenester til New Zealand se vår Ferger til New Zealand side.

Andre måter å se fergetilbud på

Om New Zealand

New Zealand ligger på den sørøstlige siden av Australia, og består av to hovedøyer og en rekke mindre øyer.

Hovedøyene, kjent som Nordøya og Sørøya, er skilt av Cook smug. De fem mest bebodde øyene, bortsett fra de to hovedøyene, er Stewart Island, Chatham Islands, Great Barrier Island, d' Urville Island og Waiheke Island.

Sørøya er den største landmassen på New Zealand, og er splittet langs den lengde av de sørlige alpene. Nordøya er mindre fjellrik, men er preget av seismisk aktivitet.

New Zealnd er et land med skjønnhet og kontrast. Naturen regjerer suveren. Uberørte kystlinkjer, frodig vegetasjon, fantastisk dyreliv og et moderat klima, gjør det ideelt for besøkender som ønsker å nyte den utendør eller bare slappe av.

Landets dynamiske kultur har europeiske, maorianske og asiatiske innflytelser. New Zealands befolkning er gjestfrie og vennlige.