Billige ferger til Sicilia med directferries.no

Finn de beste fergetilbudene til Sicilia på vår Billige ferger til Sicilia side. directferries.no gir deg adgang til alle de billigste fergeturene til Sicilia med alle de store fergeselskapene. Ønsker du å bli oppdatert om fergetilbud til Sicilia, eller eksklusive Sicilia fergerabatter, kan du abonnere på eposter fra Direct Ferries eller følg oss på Twitter eller Facebook!

For å se alle ferge tjenester til Sicilia se vår Ferger til Sicilia side.

Andre måter å se fergetilbud på

Om Sicilia

Sicilia har i flere århundre haff turisme. Ikke bare på grunn av øyens bademuligheter, men også på grunn av dens spennende historie og de mange sport den har satt overalt på øyen.
Få steder i verden kan bli sagt å ha vært utsatt for så mange invasjoner og besttelser som Sicilia; romere, grekere, franskmenn, arabere, normannere, spanjoler og italienere, bare for å nevne få av mange.
Denne omtumlende tilværelse gjør at øyen i dag kan vise fram en usedvanlig rik kulturskat med greske templter, normanske domkirker, romerske villaer, arabiske palass og spansk barokk og mer.
Sicilia har en flott og avvekslende natur; fra dens brede sandstrender til dens bratte fjell, fra det brant til det frodige. Her producerer vin, ost og andre matvarer av høy kvalitet og mulighetene for å kombinere badeferie med kulturelle opplevelser er gode her.
Fra de små upåaktede landsbyene og fiskeværs idyll til Palermos kaos, fra den uberørte naturen til Taominas hektiske turisme; Sicilia byder alltid på spennende opplevelser.