Billige ferger til Sverige med directferries.no

Finn de beste fergetilbudene til Sverige på vår Billige ferger til Sverige side. directferries.no gir deg adgang til alle de billigste fergeturene til Sverige med alle de store fergeselskapene. Ønsker du å bli oppdatert om fergetilbud til Sverige, eller eksklusive Sverige fergerabatter, kan du abonnere på eposter fra Direct Ferries eller følg oss på Twitter eller Facebook!

For å se alle ferge tjenester til Sverige se vår Ferger til Sverige side.

Andre måter å se fergetilbud på

Om Sverige

Sverige har oppnådd en misunnelsesverdig levestandard under et blandet system av teknisk kapitalisme og omfattende velferdshjelp. Det skandinaviske landet har et moderne distribusjonssystem, fremragende innenlands og utenlands kommunikasjonssystem og er dyktig skattekraft.
I mer enn nesten 2 århundreder har Sverige ikke deltatt i en krig. En bevæpnet nøytralitet var likevel klar til at beskytte landet under begge verdenskriger. Sverige er et stort, geografisk varierende og besynderlig ukjent land, viss fornemmelse av plass er en av dets bedste fordeler.
Utenfor den populære sørlige delen av landet kan man lett reise uten å se en sjel. Vestkysten består mest av et antall historiske havner; Gøteborg, Helsingborg og Malmø (som er knyttet til København via Øresundsbroen).
Sveriges hovedstad, Stockholm, er landets største attraksjon og her er det masser av arkitektur, fines museums og landets mest aktive kultur- og natteliv. Desutten kan man her velge fra et utall av restauranter, museums, galleri og bar.