Billige ferger til Sverige med directferries.no

Finn de beste fergetilbudene til Sverige på vår Billige ferger til Sverige side. directferries.no gir deg adgang til alle de billigste fergeturene til Sverige med alle de store fergeselskapene. Ønsker du å bli oppdatert om fergetilbud til Sverige, eller eksklusive Sverige fergerabatter, kan du abonnere på eposter fra Direct Ferries eller følg oss på Twitter eller Facebook!

For å se alle ferge tjenester til Sverige se vår Ferger til Sverige side.

Andre måter å se fergetilbud på

Om Sverige

Kongeriket Sverige eller Sverige er et nordisk land og ligger øst i Skandinavia. Landet grenser til Norge i vest og Finland nordøst. Svenskene er kjent for Abba, en rekke musikkprodusenter, mote, har fantastisk arkitektur og glade mennesker.
Hva er det å gjøre i Sverige?
Gøteborg er Sveriges nest største by og ligger ved munningen til Göta älv. Her finner du blant annet Nordens største fornøyelsespark, Liseberg som har over 3 millioner besøkende hvert år. Er du ute er shopping finner du de svenske merkene her som Acne Studios, Hennes og Mauritz og Monki.
Er du i Sverige må du nesten også se hovedstaden Stockholm og ‘Gamla Stan’, her får du innsikt i Stockholms historie mens du vandrer i de små brosteinsbelagte gatene. Vil du ha mer natur ta turen til Djurgården som er en bydel og et stort parkområde. Her finner du Skansen, Vasamuseet, Fornøyelsesparken Gröna Lund og Norges Ambassade ligger også her. Ønsker du å se hvor kongen og dronningen bor finner du Drottningsholms slott på Lovön i Mälaren, i Ekerö kommune vest for Stockholm.
Er du ute etter en campingferie er Halland stedet. Dette er Sveriges riviera og her kan du nyte spa, god mat og sykle på Kattegatleden. Reis til Laholm, Halmstad, Hylte, Falkenberg, Varberg eller Kungsback og nyt det svenske godværet på stranden. Eller slapp av å ta del i den svenske ‘fika’ tradisjonen.

Hvordan kommer besøkende seg rundt i Sverige?
Det er et effektiv buss- og togsystem i Sverige. Sverige utforskes best med bil siden landskapet er frodig og det er mange små områder som venter på å bli oppdaget. Du kan ta tog og buss til de fleste stedene i Sverige, men siden det er et stort campingmiljø er det best å reise rundt med bil, på den måten finner du også mange autentiske overnattingssteder på vei.
Når er den beste tiden å bestille fergeturer til Sverige?
Den Svenske sommeren er fantastisk og dette gjør at fergeprisene stiger rundt denne tiden. Den dyreste tiden å reise til Sverige er i juli. Legg et besøk til mai, juni eller august, du vil fortsatt få de fantastiske været som Sverige har å tilby på denne tiden minus alle folkene.