Billige ferger til Tunisia med directferries.no

Finn de beste fergetilbudene til Tunisia på vår Billige ferger til Tunisia side. directferries.no gir deg adgang til alle de billigste fergeturene til Tunisia med alle de store fergeselskapene. Ønsker du å bli oppdatert om fergetilbud til Tunisia, eller eksklusive Tunisia fergerabatter, kan du abonnere på eposter fra Direct Ferries eller følg oss på Twitter eller Facebook!

For å se alle ferge tjenester til Tunisia se vår Ferger til Tunisia side.

Andre måter å se fergetilbud på

Om Tunisia

Det eventyrlignende landet Tunesia er beliggende et steinkast fra Sicilia og er et praktfullt feriereisemål. Landet har en annerledes kultur med en blanding av både orienten og Europa. Opp gjennom årene har erobrerne avløst hinanden og romere, arabere, tyrkuere og franksmend har all sat preget sitt på den tunisiske kulturen.

Tunesia lokker med spennende historiefortellinger fra den arabiske verden og fra de romerske keiserne. Her bys på masser av sol, skjønne strender og middelhavets herlige vann og det tiltrekker mange turister. Her venter mange interessante og annerledes opplevelser rundt om hvert hjørne.

Tunesia er et ekte historisk skattekammer overstrødd med ruinbyer fra romerriget, bl.a. det vedbevarende amfiteatret i El Djem. I landets hovedstad Tunis dunker den moderne arabiske pulsen. Handlen i den gamle medinaen er likeså livlig som trafikken utenfor er tæt. I syden lokker Sahara og de særpregete osabyene.