Blueline
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Blueline

Blueline transporterer passasjerer og kjøretøy mellom Kroatia og Italia.

Selskapets besetning og personale har som mål å overgå forventningene dine under overfarten med deres førsteklasses service, matopplevelser, tollfrie butikker og lugarer.

Blueline har avganger hele året mellom Ancona og Split, og sesongbaserte tjenester til Stari Grad og Vis.

Blueline transporterer rundt 200.000 passasjerer årlig.

Med directferries.no kan du finne Blueline seilplaner, billettpriser og booke Blueline fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Blueline med alternative fergeselskaper.

Om bord Blueline

Blueline kundeanmeldelser

 • "Ok trip between Croatia and Italy"

  Ok to travel overnight between the two countries. Professional ferry company.

  Les mer Les mindre
 • "Svært tilfreds"

  Jeg var svært fornøyd med min siste tur på Bluelines ferge fra Split til Ancona. Jeg kjøpte bare et dekkplass billett, så fant bare et behageligt sted å sove. Jeg reiste alene, og følte meg sikker på fergen. Fergen var punktlig. Jeg vil helt sikkert velge Blueline igjen.

  Les mer Les mindre
 • "Fantastisk reise"

  Ville bestemt bruke denne ruten igjen. Se på solnedgangen og soloppgangen med et glass vin eller et øl! Vi hadde en 2 sengs innvendig lugar med eget toalett og bad, og jeg vil anbefale denne muligheten.

  Les mer Les mindre
 • "God tur med Blueline!"

  Vi reiste mellom Split og Ancona (begge veier) med Blueline Ferries, og samlet var vi svært fornøyd med opplevelsen. Det er lett å komme til fergen i Split, og vi kom raskt gjennom innsjekking og passkontroll. Reisen var ganske fornøyelig, vi avgikk og ankom i tiden. Vi likte godt at det var masse av utendørs sitteområder. Vi booket ikke en lugar, men det var mer enn nok steder i fellesområdene å sove og slappe av. Vi fikk ikke den beste nattesøvnen, men det var nok fordi vi sov i stoler…og ikke senger. Vi ville ha verdsatt, hvis stolens armlene kunne rykkes (dvs. komme tilbake), fordi så kunne vi i det minste ha lagt oss litt ned. Personalet var vennlige og hjelpsomme. Turen tilbake var også god. Min eneste klage ville være å fergen var vanskelig å komme til i Ancona, og krevde betydelig mer tid (og 2 busser fra togstasjonen). Så hvis du seiler fra Ancona, sørg for at du gir deg selv minst 1½ time for å komme til havnen, innsjekking og ta de to bussene. Heldigvis advarte personalet i Splitt oss om dette, slik at vi ikke hadde noen problemer.

  Les mer Les mindre

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.