Bluemar Ferries
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Bluemar Ferries

Bluemar Ferries er det første fergeselskapet, som tilbyr forbindelser mellom Spanias nest største by, Barcelona og den pulserende kystbyen, Sitges i Catalonia på nordøstkysten.

Selskapet ble grunnlagt av gründere med omfattende næringserfaring innenfor det maritime, og tilbyr

Passasjerer en rask og hyggelig tur over det det Baleariske hav.

Bluemar Ferries sin katamaran ‘The BlueCat’ kan transportere 300 passasjerer og har en fart på 34 knop,

Fergens overfartstid fra Barcelona til Sitges tar mindre enn en time. Fergen har et romslig øvre dekk, samt et nedre dekk der du kan sitte og se på den fantastiske Middelhavsutsikten mens du er på vei.

Ombord på fergen er det et godt utvalg av fasiliteter tilgjengelig, dette inkluderer en bar som serverer ferske snacks, sitteområder med aircondition , tilgang for funksjonshemmede så de kan komme seg rundt og stellerom for passasjerer som har barn med seg.

Direct Ferries sammenligner fergeruter og priser basert på dine søkekriterier. På denne måten kan du sammenligne Bluemar Ferries sine produkter med andre fergeselskapers ruter og priser, i ett enkelt søk.

Sammenlign Bluemar Ferries sine fergeruter og priser nå med alternative fergeselskaper før du bestiller billetten din. Slik sikrer du at du finner det beste tilbudet for turen din.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.