Brindisi til Zante Ferge

Brindisi Zante fergeruten knytter Italia med Zakynthos. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Red Star Ferries. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 19 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Brindisi Zante fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Brindisi - Zante Fergeselskaper

  • Red Star Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 19 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Brindisi Zante priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Brindisi Zante ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Brindisi Guide

Den italienske byen Brindisi ligger ved Adriaterhavskysten i Puglia regionen i Italia. Byens havn er en naturlig havn, og har spilt en viktig rolle i byens og regionens handel med Hellas og Midtøsten. På den nordlige kysten av byen har det vært mange arkeologiske funn i de mange sanddynene og på strendene. På tross av havnens økonomiske fordeler for byen, spiller turisme fremdeles en stor rolle i byens formuer.

Det er fergeforbindelser til en rekke destinasjoner.

Zante Guide

Den greske øya Zakynthos, eller Zante, er en av de mest populære og vakre av de joniske øyer. Den ligger sør for øya Kefallonia og er kjent for sitt krystallklare hav og svært livlige natteliv som til sammen gjør den til et populært feriemål for yngre turister. Den mest berømte stranden på øya er Navagio, som har gylden sand og deilig varmt, blått vann. Båtturer til Navagio og Blue Caves er svært populære mens på øya. Andre gode strender på Zakynthos inkluderer Vassilikos, Gerakas, Spiantza og en rekke andre på sørkysten.

Zakynthos har to havner. Hovedhavnen ligger i Zakynthos by og den annen i landsbyen Agios Nikolaos. Fra hovedhavnen er det forbindelser til Kyllini. Fra havnen i Agios Nikolaos er det en forbindelse til havnen i Pesada på Kefallonia.