Bundhaya Speed Boat
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Bundhaya Speed Boat

Bundhaya Speed Boat ble startet i 2008 og er en av de nyeste operatørene i Thailand. Selskapet tilbyr høyhastighetstjenester mellom øyene på vestkysten, men også til Langkawi halvøyen i nordøst Malaysia. Bundaya er en sjøfartssertifisert operatør og har passasjerene sin sikkerhet og at de skal få en kvalitetstur som hovedfokus. Selskapet har det som mål å levere tjenester på et internasjonalt nivå, og har en av de mest moderne og raske fergene i Andamanhavet.

Billettene sendes via e-post, som burde skrives ut og tas med til havnen der du reiser fra. Her vil en medarbeider vise deg ombord på båten og hjelpe deg med bagasjen, slik at du får en behagelig og avslappende reise. Er du ute etter de beste øyene å snorkle på i Thailand kan Bundaya Speed Boat kan frakte deg hit. De har også noen ruter som reiser i mellom øyene så du kan få med deg mest mulig av sjølivet under vann.

Med directferries.no kan du finne Bundhaya Speed Boat seilplaner, billettpriser og booke Bundhaya Speed Boat fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Bundhaya Speed Boat med alternative fergeselskaper.

Alle Bundhaya Speed Boat ruter

Bundhaya Speed Boat routes and ports

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.