Caribbean Sprinter
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Caribbean Sprinter

Caribbean Sprinter, tidligere kjent som Ocean Ferry Belize, er en ledende karibisk operatør som tilbyr regelmessige ferger fra Belize City, San Pedro og Caye Caulker. De tilbyr den raskeste tjenesten i regionen, og sparer passasjerer omtrent en time på en tur-retur seiling fra Belize City til San Pedro.

Caribbean Sprinter-fergene kan transportere mellom 60 og 110 passasjerer på en enkelt tur. Hvert fartøy er utstyrt med minst to motorer for optimal hastighet og er spesielt designet med V-formede skrog for å sikre den jevneste turen uansett værforhold. De betjenes også av et erfarent team som vil ta seg av alle dine behov under hele reisen.

Passasjerer oppfordres til å ankomme minst 1 time før planlagt avgang for å sikre tid til innsjekking.

Med directferries.no kan du finne Caribbean Sprinter seilplaner, billettpriser og booke Caribbean Sprinter fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Caribbean Sprinter med alternative fergeselskaper.

Caribbean Sprinter routes and ports

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.