Cataferry
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Cataferry

Cataferry er en passasjertransporttjeneste som tilbyr regelmessige ferger fra Malaysias fastland til Tioman Island, med avgang fra et bredt spekter av destinasjoner, inkludert Kampung Tekek, Kampung Paya, Kampung Genting, Kampung Air Batang, Kampung Salang, Kampung Juara, Kampung Mukut, Tanjung Gemok og Mersing.

Cataferry har skip som kan transportere opptil 177 passasjerer på en enkelt reise, med komfortable sitteplasser på hoveddekket og premiumdekket. Det er også benker tilgjengelig på soldekket. Passasjerene kan nyte en rekke fasiliteter om bord, inkludert en snackbar, TV-underholdning, bagasjerom, toaletter, klimaanlegg og WiFi.

Alle fartøyene deres er utstyrt med den nyeste teknologien, fra vanntette skott for å motstå tøffe værforhold og et lensepumpesystem i tilfelle en nødsituasjon skulle oppstå.

Med directferries.no kan du sammenligne Cataferry seilplaner og priser med andre alternative fergeselskaper, før du velger den beste løsningen for reisen din.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.