Book en Catania ferge

Catania fergehavn i Sicilia knytter deg med Valletta på Malta med et valg av opp til 6 avganger ukentlig. Seiltiden for Catania til Valletta overfarten er fra 4 timer 45 minutter, og med Virtu Ferries.

Catania havn kart

Trykk her for kart

Catania Ferge Alternativer

Catania Ferge servicer

 • Virtu Ferries
  • 6 Ukentlige Avganger 4 t 45 min
  • Få pris

Catania Guide

Catania er Sicilias nest største by og hovedstad i provinsen med samme navn. Byen ligger mellom det joniske hav og Etna, Europas største aktive vulkan.

Fra Catania sentrum er det bare en kort avstand til sandstrendene som strekker seg fra Messina til Augusta gjennom Catania og Taormina.

Catania er omgitt av mange forskejllige landskap, sør finnes det mest fruktbare området i provinsen, som hovedakelig brukes til vindyrkning. Dette området ligger langs elva Simeto, hvis utmunningen er kjent som et iøynefallende naturskjønt område.

Mot vest tårne Etna med et rikt vulkansk landskap, som nå være en nasjonalpark ”Parco Dell’Etna” – stedet for betagende landskap, vakre severdigheter og fantstiske utsikter.

Slik kommer du til Catania havn

 • Med bil

  Complesso Vecchia Dogana (Inside), Porto di Catania, 95131 Catania

  Via Cardinale Dusmet,Vecchia Dogana,95121,Catania

 • Adresse

  Complesso Vecchia Dogana (Inside), Porto di Catania, 95131 Catania

  Via Cardinale Dusmet,Vecchia Dogana,95121,Catania

 • Catania Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Catania før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Catania Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.