Vi beklager, men Catania - Napoli servicen er ikke lengre tilgjengelig.
...

Ferger til Catania - Napoli

Catania - Napoli servicen ble drevet av TTT Lines.

Selv om denne fergeruten for øyeblikket ikke er tilgjengelig, kan vi tilby alternative fergeoverfarter som sejler fra Sicilia eller til Italia.

Trykk på nedenstående lenker for mer informasjon eller velg i menyen til venstre for å sammenligne billettpriser, seilplaner og booke fergebilletten din.

CataniaNaples alternativer

Gjennomsnittlige Catania Napoli priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Catania Napoli ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Catania Guide

Den sicilianske byen Catania ligger på øyas østkyst mellom Messina og Siracusa. Byen, som er kjent for sine tidligere jordskjelv i 1169 og 1693, led også fra vulkanutbrudd fra nærliggende Etna, den mest ødeleggende i 1669. Byen er også hjemsted for Sicilias første universitet, som åpnet i 1434.

Byens symbol er Uliotru eller Fontana dell’Ellefante, som ble samlet i 1736 av Giovanni Battista Vaccarini. Symbolet viser en gamle steain elefant kronet av en egyptisk obelisk fra Syene. Byen har hatt et dårlig forhold med vulkaner, og er blitt begravet av lava 17 ganger i historien. I lag under nåtidens by er den romerske byen og den greske byen, som lå det før.