Catania til Napoli Ferge

Catania Napoli fergeruten knytter Sicilia med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, TTT Lines. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 12 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Catania Napoli fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Sicilia til Italia side.

Catania - Napoli Fergeselskaper

  • TTT Lines
    • 7 Ukentlige Avganger 12 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Catania Napoli priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Catania Napoli ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Catania Guide

Den sicilianske byen Catania ligger på øyas østkyst mellom Messina og Siracusa. Byen, som er kjent for sine tidligere jordskjelv i 1169 og 1693, led også fra vulkanutbrudd fra nærliggende Etna, den mest ødeleggende i 1669. Byen er også hjemsted for Sicilias første universitet, som åpnet i 1434.

Byens symbol er Uliotru eller Fontana dell’Ellefante, som ble samlet i 1736 av Giovanni Battista Vaccarini. Symbolet viser en gamle steain elefant kronet av en egyptisk obelisk fra Syene. Byen har hatt et dårlig forhold med vulkaner, og er blitt begravet av lava 17 ganger i historien. I lag under nåtidens by er den romerske byen og den greske byen, som lå det før.