Clipper Vacations

Clipper Vacations driver Victoria Clipper fergetjenesten som forbinder Seattle og Victoria med daglige avganger året rundt, så vel som sesongruter mellom Seattle og Friday harbor på San Juan Island.

Clipper Vacations Seattle Victoria ruten får deg mellom delstaten Washington og British Columbia i komfort og stil ombord på en høyhastighetsferge som kun er beregnet for passasjerer.

Den tre timer lange turen går gjennom Puget Sound og inni Juan de Fuca stredet på vei til ‘Victoria's Inner Harbor’, som er midt i hjertet av Victoria sentrum.

På overfarten mellom Seattle og San Juan Island går fergen fra Pier 69 i Seattle, og tar deg på en 3,5 timers lang naturskjønn reise via ‘Deception Pass’ til Friday Harbour. Denne ruten er som oftest i drift fra mai til september.

Ombord kan nyte et måltid eller noe forfriskende drikke som du får servert der du sitter. Om du vil strekke på beina kan du gå ut på dekk og se på den fantastiske utsikten.

Med directferries.no kan du finne Clipper Vacations seilplaner, billettpriser og booke Clipper Vacations fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Clipper Vacations med alternative fergeselskaper.

Les mer Les mindre

Clipper Vacations sine ruter og havner

Om bord Clipper Vacations

Alle Clipper Vacations ruter