Crown Fast Cruise
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Crown Fast Cruise

Det er mange fergeselskap som driver tjenester rundt om på Bali, men det er ytterst få som reiser fra de eksklusive feriestedene i Sanur til den lite besøkte øya Nusa Penida. Crown Fast Cruises derimot tilbyr pålitelige tjenester til denne øya sørøst for Bali. Dette er også en av grunnene til at de har blitt et av Indonesias mest respekterte fergeselskap.

Turen over Badung-stredet fra Sanur til Nusa Penida tar bare 30 minutter. Det er begrenset med fasiliteter ombord, men utsikten er nok til å holde deg opptatt med under turen. Ombord vil de ansatte tilby deg gratis mineralvann, som du kan sippe på mens du tar inn sjøluften og alt det vakre rundt deg.

Fartøyet kan ta opptil 70 passasjerer og sikkerheten ombord er god med 80 redningsvester, 3 brannslukningsapparater og to redningsflåter. En skytteltjeneste henter passasjerene ved de ulike feriestedene og transporterer de til terminalen. På den andre siden vil selskapet ta passasjerene med til hvor de skal bo på Nusa Penida så snart fartøyet har lagt til kai.

Med directferries.no kan du finne Crown Fast Cruise seilplaner, billettpriser og booke Crown Fast Cruise fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Crown Fast Cruise med alternative fergeselskaper.

Om bord Crown Fast Cruise

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.