Cruce del Golfo
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Cruce del Golfo

Cruce del Golfo var det første fergeselskapet som leverte regelmessige fergetjenester over Fonseca bukten, mellom La Union i El Savador og Potosi på kysten av Nicaragua, i Mellom-Amerika.

Turen mellom El Salvador og Nicaragua med Cruce del Golfen sparer deg en 10 timers kjøretur med buss, og tar deg på en 3000 kilometer lang naturskjønn reise der du får se delfiner, mangrover og dramatiske vulkaner i horisonten.

Båten Stella Maris ble bygd i 2016 med det formålet at den skulle krysse Fonseca- bukten. Fartøyet kan ta opptil 28 passasjerer, og du kan ha med deg rikelig med bagasje. Båten er designet slik at den har et hardt tak, åpne sider og sikkerhetsrekkverk i rustfritt stål. Den har også toppmoderne 140BHP motorer, GPS, radiokommunikasjon og redningsvester. Selskapet har over 20- års erfaring i den maritime reiselivsindustrien, og av den grunn har både kapteinen og de andre medarbeiderne god kunnskap om regionen, dyreliv, værforhold og det som trengs for en spennende og trygg opplevelse.

Se Cruce del Golfo sine rutetider, priser og bestill Cruce del Golfo sine fergebilletter med directferries.no. Leter du etter en alternativ rute eller et annet fergeselskap? Slapp helt av, vi sammenligner Cruce del Golfo med alternative fergeselskaper så vi kan hjelpe deg å velge.

Om bord Cruce del Golfo

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.