Cruce del Golfo

Cruce del Golfo var det første fergeselskapet som leverte regelmessige fergetjenester over Fonseca bukten, mellom La Union i El Savador og Potosi på kysten av Nicaragua, i Mellom-Amerika.

Turen mellom El Salvador og Nicaragua med Cruce del Golfen sparer deg en 10 timers kjøretur med buss, og tar deg på en 3000 kilometer lang naturskjønn reise der du får se delfiner, mangrover og dramatiske vulkaner i horisonten.

Båten Stella Maris ble bygd i 2016 med det formålet at den skulle krysse Fonseca- bukten. Fartøyet kan ta opptil 28 passasjerer, og du kan ha med deg rikelig med bagasje. Båten er designet slik at den har et hardt tak, åpne sider og sikkerhetsrekkverk i rustfritt stål. Den har også toppmoderne 140BHP motorer, GPS, radiokommunikasjon og redningsvester. Selskapet har over 20- års erfaring i den maritime reiselivsindustrien, og av den grunn har både kapteinen og de andre medarbeiderne god kunnskap om regionen, dyreliv, værforhold og det som trengs for en spennende og trygg opplevelse.

Les mer Les mindre

Om bord Cruce del Golfo