Cruise Whitsundays
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Cruise Whitsundays

Cruise Whitsundays tilbyr en omfattende fergetjeneste på Whitsundays i Queensland i Australia. De tilbyr sømløs transport for de som ankommer og skal reise, samt at de har prisbelønnede cruisetjenester.

Cruise Whitsundays er en del av Marine Tourism Holdings som har vært med på mange velykkede operasjoner innen maritim turisme som strekker seg fra dag-cruise, korrespondanse til resorts og opplevelser. De opererer ikke bare med tjenester i Austrialia , men også i New Zealand og på Fiji.

Selskapet har moderne skip og knytter Airlie Beach og Shute Harbour på fastlandet med Hamilton Island og Daydream Island Resort and Spa.

Cruise Whitsundays har de største og mest komfortable skipene i Whitsundays. Ombord finner du romslige salonger med aircondition, tv med opplysninger om resorts og lokalområdet, samt en bar som serverer et utvalg av drikke og snacks.

Direct Ferries sammenligner fergeruter og priser basert på dine søkekriterier. På denne måten kan du sammenligne Cruise Whitsundays sine produkter med andre fergeselskapers ruter og priser, i ett enkelt søk.

Sammenlign Cruise Whitsundays sine fergeruter og priser nå med alternative fergeselskaper før du bestiller billetten din. Slik sikrer du at du finner det beste tilbudet for turen din.

Alle Cruise Whitsundays ruter

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.