Book en Cuxhaven ferge

Cuxhaven fergehavn i Tyskland knytter deg med Brunsbuttel i Tyskland med et valg av opp til 35 avganger ukentlig. Seiltiden for Cuxhaven til Brunsbuttel overfarten er fra 1 time, og med Elbferry.

Cuxhaven havn kart

Trykk her for kart

Cuxhaven Ferge servicer

 • Elbferry
  • 5 Daglige Avganger 1 time
  • Få pris

Cuxhaven Guide

Cuxhaven er en uavhengig by og sete av Cuxhaven-distrikt i delstaten Niedersachsen, Tyskland. Byen ligger på bredden av Nordsjøen ved utmunningen av Elben. Bydelene Duhnen, Döse og Sahlenburg er særlig populære feriesteder ved Nordsjøen.

Opprinnelsen av turisme i dette område kan dateres tilbake til 1816, da en badeby ble grunnlagt i Cuxhaven, og Cuxhaven har vært en statanerkjent badeby siden 1964. Med 50.000 borgere, er Cuxhaven ikke en storby, men området kan skryte av ca. 3 millioner besøkende årlig, og er dermed en av de største badebyene i Tyskland.

Fiskeindustrien og havnen er de to andre store tradisjonelle virksomheter i Cuxhaven. Byen har laget store investeringer i modernisering og utvidelse av havnefasilitetene i de siste årene.

Slik kommer du til Cuxhaven havn

 • Cuxhaven Havn Adresse

  Albert-Ballin-Platz 3, 27472 Cuxhaven

 • Cuxhaven Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Cuxhaven før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Cuxhaven Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.