Dain Ferry
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Dain Ferry

Dain Perry tilbyr reiser mellom Incheon i Sør Korea og den kinesiske havnen Daliean en rekke ganger i uken, året rundt. De moderne cruisefergene mellom den kinesiske grensebyen og hovedhavnen i Sør Korea kan ta opptil 510 passasjerer. Fartøyet kan nå 25 knop, og ombord finner du det mest oppdaterte av sikkerhetsutstyr.

Fergen tilbyr komfortable senger til å slappe av i, om du trenger litt søvn. De har egne lugarer for familier med mange senger tilgjengelig, mens par og venner kan slappe av i mer private lugarer.

Siden selskapets start i 1996 har de vokst til å bli en av de mest pålitelige selskapene i Sør Korea og Kina. Fartøyene har moderne fasiliteter som betyr at passasjerene kan slappe av ombord og nyte turen. Mye av gangen er dekt med sitteområder, og mat og drikke er tilgjengelig. For de som vil handle i taxfree-butikken er dette også mulig, butikken har mange gode tilbud.

Directferries.no sammenligner ferger og gir deg mulighet for å se flere fergeselskapers seilplaner og priser i en rask og lett søkning. Sammenlign Dain Ferry seilplaner og priser nå med alternative fergeselskaper før du booker fergebilletten din.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.