DBS Cruise Ferry
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

DBS Cruise Ferry

DBS Cruise Ferry leverer fergeruter i Japanhavet(også kalt Østhavet) mellom byene Vladivostock i Russland, Donghae i Sør-Korea og Sakaiminato i Japan.

DBS Cruise Ferry ble startet 2009, og har som mål å gi passasjerene sine best mulig service, med kundetilfredshet som hovedmålet for virksomheten. Dette har hjulpet de til å bli en av de største operatørene i regionen. De har også et stort team med vennlige og profesjonelle ansatte ombord for å hjelpe deg.

Selskapet har fergen ”Eastern Dreams”, som er 140 meter lang og kan transportere opptil 500 passasjerer og 66 biler. Ombord på fergen vil du finne et stort utvalg av luksus- og økonomisuiter, gode restauranter og en rekke butikker. Fergen har til og med en nattklubb og en stor sauna.

Med directferries.no kan du finne DBS Cruise Ferry seilplaner, billettpriser og booke DBS Cruise Ferry fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne DBS Cruise Ferry med alternative fergeselskaper.

Om bord DBS Cruise Ferry

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.