Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3604 ruter og 720 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Den Dominikanske Republikk

Den Dominikanske Republikk er det annet største og mest besøkte land i Karibia. Landet har en deilig gjennomsnittlig temperatur på 26 grader og tilbyr fantastisk fjelllandskap, uberørte strender og vakker kolonial arkitektur, noe som gjør det til et ideelt feriemål.

På den sørlige kysten ligger den største byen og hovedstaden, Santo Domingo. Det er det kulturelle, kommersielle og politiske hjerte av landet, så det er ingen mangel på ting å lage.

Mens man er det, bør man ta en tur rundt i ’Zona Colonial’, som er en Unesco verdensarv område. Santo Domingo er også hjemsted for den eldste anvendte katedralen på den vestlige halvkulen, så husk kameraet. Det er en rekke historiske monumenter som Fort Ozama og spennende museer.

Den perfekte måten å ende en dag med sightseeing i ’La Capital’ ville være med det livlige nattelivet. ’Club Murcielago’ ligger i en enorm underjordisk hule og er et fantastisk sted å se de lokale udføre ’Merengue’ dans.

Utenfor hovedstaden er de store strekningene av idyllisk hvite strender i Punta Cana perfekt, hvis man ønsker avslapning i naturlig skjønnhet. Her føler man virkelig at man er i paradis blant det myke sanden og det krystallklare vannet.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

  • Ferries Del Caribe
    • Få pris

Ruter og havner i Den Dominikanske Republikk