Vi beklager, men Eleuthera servicen er ikke lengre tilgjengelig.
...

Ferger til Eleuthera

Vår ferger til Eleuthera side er ikke lengre tilgjengelig, da det ikke tilbys ruter for øyeblikket.

Med mer enn 2500 ruter, er det mulig at vi tilbyr en egnet overfart i nærheten, så ta et kikk på vår havner, ruter og destinasjoner sider for mer informasjon eller kontakt oss for veiledning.

Du kan også se etter alternativer ved å velge fra menyene i pris-søk vår øverst på denne siden.

Ferger til Eleuthera

Den lange, slanske Bahamas øy Elethera ligger 355 km øst for Floridas kyst. Øya har strekninger av vakre, uovertryfne strender, og er det perfekte reisemålet for alle som søker sol og total avslapning.

På Eleuthera kan en dag, hvor man lager absolitt ingenting, ikke være mer behagelig; det er få kommersialiserte resort og ingen sjikanerende strand selgere.

Øya topper konsekvent reise meningsmålinger. Den ble stemt som den beste øya i Karibia av Travel & Leisure Magazine i 2015, og Harbour Islands lyserøde sandstrender er ofte i verdens topp ti liste.

Det 0.8 km lange grottesystemet i Hatchet Bay, ved Gregory Town, venter bare på å bli utforsket. Husk å ta med en lykt, slik at man kan beundre de fascinerende kullet signaturer som daterer tilbake til det 19. århundret.

Det er til og med også gastronomer her; Eleutheras ananaser betraktes som den søteste i verden. Øya er faktisk vert for den årlige Pineapple Festival i Gregory Town, som er verdt å oppleve.

Den hyppigste fergeoverfarten går fra Nassau på New Providence til Harbour Island på Eleutheras nordkyst. Det er mindre hyppige avganger til Governors Harbour på den vestlige sentrale kysten og til Current på den nordvestlige kysten.

Les mer Les mindre

Ruter og havner i Eleuthera