Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3493 ruter og 760 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Eleuthera

Den lange, slanske Bahamas øy Elethera ligger 355 km øst for Floridas kyst. Øya har strekninger av vakre, uovertryfne strender, og er det perfekte reisemålet for alle som søker sol og total avslapning.

På Eleuthera kan en dag, hvor man lager absolitt ingenting, ikke være mer behagelig; det er få kommersialiserte resort og ingen sjikanerende strand selgere.

Øya topper konsekvent reise meningsmålinger. Den ble stemt som den beste øya i Karibia av Travel & Leisure Magazine i 2015, og Harbour Islands lyserøde sandstrender er ofte i verdens topp ti liste.

Det 0.8 km lange grottesystemet i Hatchet Bay, ved Gregory Town, venter bare på å bli utforsket. Husk å ta med en lykt, slik at man kan beundre de fascinerende kullet signaturer som daterer tilbake til det 19. århundret.

Det er til og med også gastronomer her; Eleutheras ananaser betraktes som den søteste i verden. Øya er faktisk vert for den årlige Pineapple Festival i Gregory Town, som er verdt å oppleve.

Den hyppigste fergeoverfarten går fra Nassau på New Providence til Harbour Island på Eleutheras nordkyst. Det er mindre hyppige avganger til Governors Harbour på den vestlige sentrale kysten og til Current på den nordvestlige kysten.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

  • Bahamas Ferries
    • Få pris

Ruter og havner i Eleuthera