Vi beklager, men Exuma servicen er ikke lengre tilgjengelig.
...

Ferger til Exuma

Vår ferger til Exuma side er ikke lengre tilgjengelig, da det ikke tilbys ruter for øyeblikket.

Med mer enn 2500 ruter, er det mulig at vi tilbyr en egnet overfart i nærheten, så ta et kikk på vår havner, ruter og destinasjoner sider for mer informasjon eller kontakt oss for veiledning.

Du kan også se etter alternativer ved å velge fra menyene i pris-søk vår øverst på denne siden.

Ferger til Exuma

Ordet ’paradis’ brukes ikke ofte disse dagene, men Exuma, bestående av 365 øyer i Bahamas, fortjener virkelig betegnelsen.

Vakre strender og turkist hav venter besøkender på hva mange kaller ’en rik persons lekeplass’. Det krystallinske havet tiltrekker dykkere og snorkler fra hele verden. Det undersjøiske landskapet er hjemsted for tropiske fisker, havskilpadder, fargerike korallrev og de eldste kjente mikrofossilene på planeten.

For seilere, er det klynger av anonyme strender og bukter langs kysten, som bare venter på å bli oppdaget.

På land finner man en overflod av spennende dyreliv, herunder leguaner og flamingoer, for ikke å nevne de svømmende grisene, som lever på en strand på Big Major Cay.

Det er også massevis til å holde den ivrige oppdagelsesreisende underholdt med et omfattende nettverk av fantastiske vandrestier og historiske ruiner spredt over øygruppen, slik som Hermitage Grave på Little Exuma, som går tilbake til 1700ene.

Moria Harbour Cay National Park består av 13,440 acre sanddyner, strender, mangrove rog havgress senger, som alle er avgjørende for øyenes økosystem og verdt å se.

Vakker arkitetur kan finnes i George Town på Great Exuma, inkludert en 150 år gammel kirke og en slående lyserød regjering administrasjonsbygning.

Det er en ferge, som seiler over natten, fra Nassau, Bahamas på øya New Providence, en gang i uken til George Town.

Les mer Les mindre

Ruter og havner i Exuma