Ferger til Grenaa
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Grenaa Ferge servicer

Ferge til Grenaa anmeldelser

 • "3 timer på soldekk, en ren nytelse!"

  Høsttur fra Grenaa til Varberg, dette var en fantastisk reise, den vil jeg benytte mer i fremtiden.

  'Nina' reiste på Ferge til Grenaa med Stena Line på 'Stena Nautica'

  Read More Read Less
 • "Kortere vei hjem fra Danmark"

  Etter en ukes ferie i søndre Jylland, valgte vi å reise hjem til Norge via Grenaa-Varberg. Reisetiden blir ca den samme som hvis vi hadde kjørt hele veien via Øresundsbroen, men det er deilig å slappe av på båten. Vi hadde forhåndsbestilt buffet kl. 15:00 (andre "bordsetting" og det fungerte fint. kanskje litt lite utvalg av mat til både barn og voksne, mener det var større forrige gang vi reiste (oktober 2014?). Å finne terminalen i Grenaa er lett, men det er liten vits å komme lenge før avgang, for det er ingenting å finne på (men mulig å gå på do). Kommer du tidlig til Grenaa, ta heller en tur inn til byen som har et koselig sentrum eller besøk Kattegat-senteret. Ombordkjøring tok litt tid da skipet ville bli fullt (mange bobiler og campingvogner. Vi (personbil) sto i rekke 5, ventet lenge og havnet etter hvert mellom en trailer og en container på lastebildekket. Men det var god plass og det viste seg også å være en fordel, for da vi kom til Varberg kunne vi kjøre i land som en av de første personbilene! Vel ombord oppsøkte vi kafeen forrest. Her var det mange reserverte bord, men vi fant et som var ledig og slo ihjel lit tid med kaffe, kaker og is. Veldig hyggelig betjening her. Det siste var det også i taxfree-butikken og restauranten som vi besøkte etterpå. Siste del av turen tilbrakte vi i kinoen, et glimrende tilbud, spesielt for barna som begynte å bli utålmodige. Synes denne overfarten er et greit alternativ til Gøteborg og Varberg festning er vel verdt et besøk.

  'Anonym' reiste på Ferge til Grenaa med Stena Line på 'Stena Nautica'

  Read More Read Less
 • "Grenå-Varberg tur"

  Billig ombord. Svært hyggelig personale. Trivelig overfart.

  'Irene' reiste på Ferge til Grenaa med Stena Line på 'Stena Nautica'

  Read More Read Less
 • "Norske på tur fra Sverige til Danmark."

  Veldig fin velkomst, ble ønsket velkommen ombord, og spurt om vi ville ha dagens avis. Veldig hyggelig betjening i kafeen. Alt i alt en veldig hyggelig tur over fra Sverige til Danmark.

  'Ingrid' reiste på Ferge til Grenaa med Stena Line på 'Stena Nautica'

  Read More Read Less

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.