Zeebrugge

Slik bestiller du en ferge til Zeebrugge

Med Direct Ferries kan du sammenligne alle ferger til Zeebrugge i Belgia for å sikre deg at du finner den beste prisen for fergeoverfarten din.

Utover å gi deg en pris for din valgte rute, vil vi også vise deg prisene for ferger til Zeebrugge omkring din foretrukne avgangstid samt overfarter til alternative reisemål, for å sikre at du får den beste pris for reisen din.

Det er virkelig lett å spare på fergen din til Zeebrugge med directferries.no. Alt du skal gjøre er å velge ditt avgangspunkt, fergerute og antall personer som reiser på fergen til Zeebrugge og søke.

Ferger til Zeebrugge

Trykk her for kart

Zeebrugge Ferge servicer

 • P&O Ferries Hull til Zeebrugge
  • 7 Ukentlige Avganger 13 t 15 min
  • Få pris

Ferge til Zeebrugge anmeldelser

 • "Hull til Rotterdam overfart"

  Vi booket en klub lugar med dobbeltseng, som var svært behagelig! Vi spiser alltid i Brasserie, siden det er en god start på ferien. Den er veldig god og personalet er fantastiske. På utreisen reiste vi på Pride of Hull og kom tilbake på Pride of Bruges, og hadde en god tur begge veier. Ingen klager overhodet. Skipene er svært gamle np, men gode solide fartøyer.

  'Anonym' reiste på Ferge til Zeebrugge med P&O Ferries på Pride of Hull

  Les mer Les mindre
 • "En riktig god tur"

  Det var en vidunderlig tur, bedre enn jeg hadde forventet. Lugaren var svært ren og god nok til 5 personer. Vi etterlod bagasjen vår i lugaren om dagen.

  'Mohammed' reiste på Ferge til Zeebrugge med P&O Ferries på Pride of York

  Les mer Les mindre
 • "Glatt overfart"

  Erfaringen vår av overfarten er ytterst behagelig; hjelpsom besetning, fremragende mat, problemfri overfart og en minneverdig solnedgang. Takk P&O, vi kunne slappe av og fikk en god start på ferien vår.

  'Pam' reiste på Ferge til Zeebrugge med P&O Ferries på Pride of York

  Les mer Les mindre
 • "Hull Zeebrugge august 2013"

  Selv om skipet så lite træt ut, var overfarten fin. Personalet var svært vennlige, og jeg ville helt sikkert bruke denne overfarten igjen, selv om den virker til å dyr, sammenlignet med andre servicer.

  'Graeme' reiste på Ferge til Zeebrugge med P&O Ferries på Pride of York

  Les mer Les mindre