Belgia

Slik bookes ferger fra Belgia til England

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Belgia og England levert av 1 fergeselskap – P&O Ferries. Zeebrugge til Hull ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 14 timer 30 minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Belgia England overfart mellom Zeebrugge og Hull.

Belgia England kart

Trykk her for kart

Ferger fra Belgia til England

Om Belgia:

Belgia ligger i Vest-Europa og deler grenser med Frankrike, Tyskland, Luxembourg og Holland. Landet er et stiftende medlem av EU og hjem til EU's hovedkvarter, samt andre store internasjonale organisasjoner, som NATO.

Belgias hovedstad region, Brussel er en av de mest multikulturelle byer i Europa, mens Brugge har fremragende arkitektur og en gammel midtby, som er verdsatt av Unesco.

Om England:

England er det største og mest folkerike av de fire landene som utgjør Storbritannia.

Geografisk sett er England definert som området i de sentrale og sørlige delene av Storbritannia med Skottland i nord, Wales i vest og Nord-Irland i vest, over det Irske Hav.

England kan splittes i nord England, midlands og sør England, med hovedstaden, London i sør.

Fergereise er en svært populær og velutviklet måte å nå England på, særlig for besøkender fra Irland og Nord-Europa.

Det er tallrike fergeforbindelser til Irland over det Irske Hav, til Frankrike over kanalen og til Holland over Nordsjøen.