England

Slik bookes ferger fra England til Belgia

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom England og Belgia levert av 1 fergeselskap – P&O Ferries. Hull til Zeebrugge ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 13 timer 15 minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på England Belgia overfart mellom Hull og Zeebrugge.

England Belgia kart

Trykk her for kart

Ferger fra England til Belgia

Om England:

England omfatter de sentrale og sørlige deler av Storbritannia, som ligger i det nordlige Atlanterhav, skilt fra det kontinentale Europa. Landet er det største av de fire landene som utgjør Storbritannia og har over 100 mindre øyer, inkludert Isle of Wight og Isles of Sicily.

London er hovedstaden både i England og Storbritannia. Den store og varierende byen er en global hovedstad for finans, kultur og mote.

Om Belgia:

Med en befolkning på omkring 11 millioner mennesker og tre offisielle spark, er Belgia omkranset av Frankrike, Luxembourg, Tyskland og Holland, og landets kyst ligger ut mot Nordsjøen.

Belgia er et fantastisk sted med mange destinasjoner å velge imellom for en kort eller lang tur. Fra kjente byer i den nordlige regionen Fladern, slik som Antwerpen, Gen og Brugge, til demj i den sørlige fransktalende regionen Vollonien av Liège, Namur og Mons til den flerspråklige hovedstaden Brussel.

På tross av størrelsen sin og kanskje litt kjedelige ry, er Belgia et av de mest multikulturelle stedene i Europa, og omtales undertider som Europa i et nøtteskall.

Det er fergeforbindelser mellom Belgia og Storbritannia.