Finland

Slik bookes ferger fra Finland til Russland

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Finland og Russland levert av 1 fergeselskap – St Peter Line. Helsingfors til St Petersburg ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 14 timer.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Finland Russland overfart mellom Helsingfors og St Petersburg.

Finland Russland kart

Trykk her for kart

Ferger fra Finland til Russland

Om Finland:

Finland er et nordisk land i Nord-Europa, som er omgitt av Sverige i vest, Norge i nord, Russland i øst og Estland i sør over den Finske Bukt.

I modsetning til naboene sine Norge og Sverige, er landskapet nokså flatt med rullende sletter, purker og lave brette, men det bare er fjell mye nord på.

Om Russland:

Russland er det største landet i verden, og dekker over en åttendedel av jordens bebodd areal, som spenner over øst Europa og det nordlige Asia. Landet grenser opp til Nordishavet, mellom Europa og det nordlige Stillehav.

Russlands store byer Moskva og Sankt Petersborg, nåværende og tidligere hovedsteder i landet, er hjetet av det tidligere keiserlige Russland og er nå blitt fokuset for de fleste turistene som besøker landet.