Great Karimun Island

Slik bookes ferger fra Great Karimun Island til Singapore

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Great Karimun Island og Singapore levert av 1 fergeselskap – Sindo Ferry. Tanjung Balai til Harbourfront Centre ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 1 time 30 minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Great Karimun Island Singapore overfart mellom Tanjung Balai og Harbourfront Centre.

Great Karimun Island Singapore kart

Trykk her for kart

Ferger fra Great Karimun Island til Singapore

Om Singapore:

Singapore ligger i det sørøstlige Asia, og er en bystat og øy-land, og ligger ut for den sørlige spissen av Malayhalvøya.

Med et areal på omkring 710 kvadratkilometer, er Singapore et av de minste landene i verden, men selv om landet er lite i størrelse, klarer det å ha et enormt nærvær i verden med sin frihandel økonomi og svært effektive arbejdsstyrke.

Singapore er en travlt kosmopolitisk by, som er full av høyhuse, anlagte hager og kulturarvsrike enemerker. Hjem til en harmonisk blanding av kultur, gastronomi, kunst og arkitektur, Singapore er rik på kontraster og farger. Man vil oppdage at Singapore har aspekter av både øst og vest på mange interessante måter.

Singapores befolkning er omkring 5 millioner og engelsk er det primære språket for instruksjoner, og et språk snakket av de fleste.