Italia

Slik bookes ferger fra Italia til Montenegro

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Italia og Montenegro levert av 1 fergeselskap – Jadrolinija. Bari til Bar ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 11 timer.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Italia Montenegro overfart mellom Bari og Bar.

Italia Montenegro kart

Trykk her for kart

Ferger fra Italia til Montenegro

Om Italia:

Italia har flest Unesco verdensarvsområder i verden. Landet er kjent som fødestedet for den vestlige kulturen sammen med Hellas.

Italia er full av kunst og momumenter, og nesten hver eneste by byr på et par interessante steder. Fra de romerske ruinene, bysantinske byer og renessanse mesterverk til brosteinsbelagte gater, vakre kirker og fantastiske strender – Italia gir sjeldne opplevelser som ikke kan overvurderes.

Om Montenegro:

Montenegro er et sørøstlig europeisk land, som er omkranset av Kroatia, Bosnia-Hercegovia, Serbia, Kosovo og Albania, med en sørvestlig kyst ved Adriaterhavet.

Montenegro har strender, som er likeså spektakulære som i Kroatia, fjell, som er likeså dramatiske som i Sveits, arkitektur, som er likeså elegant som i Venezia og byer, som er likeså gamle som greske byer – alt sammen pakket inn i et lite område med perfekt middelhavsklima.

Montenegro er unik på mange måter, og er perlen i Middelhavet og et fremragende feriemål.