Lesbos

Slik bookes ferger fra Lesbos til Dodekanesene

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Lesbos og Dodekanesene levert av 1 fergeselskap – Hellenic Seaways. Mytilene til Patmos ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 12 timer 10 minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Lesbos Dodekanesene overfart mellom Mytilene og Patmos.

Lesbos Dodekanesene kart

Trykk her for kart

Ferger fra Lesbos til Dodekanesene

Om Lesbos:

Lesbos er den tredje største greske øya, og ligger i det nordøstlige Egeerhavet.

Lesbos er en mangfoldig og kompakt øy med en frodig natur, uspolerte strender, skoger og monumenter, men det beste ved Lesbos er at øya ikke er så overveldet av turister, som noen andre greske øyer.

Om Dodekanesene:

Dodekansene i det sørøstlige Egeerhavet er en gruppe av 12 store øyer og mange mindre øyer, beliggende tett på Tyrkias vestkyst i det mest solrike hjørnet av Hellas.

Øyene kan skryte av krystallklart vann, sandstrender, bysantinske og middelalderske monumenter og unik tradisjonell bebyggelse Den historiske hovedstaden Rhodos tilbyr ikke bare vakre strender, men også en storslått gammel by full av vakkert bevarte middelalderske skatter.