Lesbos

Slik bookes ferger fra Lesbos til Dodekanesene

Det er 2 fergeruter mellom Lesbos og Dodekanesene med 2 avganger ukentlig. Blue Star Ferries leverer 1 rute, Mytilene til Patmos som seiler 1 gang ukenlig. Hellenic Seaways leverer 1 rute, Mytilene til Leros som seiler 1 gang ukenlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Lesbos til Dodekanesene for å sjekke informasjon.

Lesbos Dodekanesene kart

Trykk her for kart

Ferger fra Lesbos til Dodekanesene

Om Lesbos:

Lesbos er den tredje største greske øya, og ligger i det nordøstlige Egeerhavet.

Lesbos er en mangfoldig og kompakt øy med en frodig natur, uspolerte strender, skoger og monumenter, men det beste ved Lesbos er at øya ikke er så overveldet av turister, som noen andre greske øyer.

Om Dodekanesene:

Dodekansene i det sørøstlige Egeerhavet er en gruppe av 12 store øyer og mange mindre øyer, beliggende tett på Tyrkias vestkyst i det mest solrike hjørnet av Hellas.

Øyene kan skryte av krystallklart vann, sandstrender, bysantinske og middelalderske monumenter og unik tradisjonell bebyggelse Den historiske hovedstaden Rhodos tilbyr ikke bare vakre strender, men også en storslått gammel by full av vakkert bevarte middelalderske skatter.