Madeira Øyer

Slik bookes ferger fra Madeira Øyer til Portugal

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Madeira Øyer og Portugal levert av 1 fergeselskap – Porto Santo Line. Funchal til Porto Santo ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 2 timer 30 minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Madeira Øyer Portugal overfart mellom Funchal og Porto Santo.

Madeira Øyer Portugal kart

Trykk her for kart

Ferger fra Madeira Øyer til Portugal

Om Madeira Øyer:

Madeira er en portugisisk øygruppe i Nord-Atlanterhavet, mot Tenerife.

Madeira er kjent verden over som øygruppen med evig vår, da den har et mildt klima hele året, noe som gjør gruppen til et poplært feriested, besøkt av over en millioner turister hvert år.

De fargerike øyene er en oase av naturlig skjønnhet, med to tredjedeler av øygrupen beskyttet, og eksotiske fargene på blomstene skiller seg ut mot de blå havet og grønne vegetasjon.

Om Portugal:

Portugal er et land i det sørvestlige Europa, som deler den iberiske halvøya med Spania på den vestlige spissen av Europa.

Med et mildt klima, 3000 solskinnstimer i året og 850 km med praktfulle strender ved Adriaterhavet, er Portugal et godt reisemål hele året rundt. Det er et av de 20 mest besøkte landene i verden, og tiltrekker ca. 13 millioner besøkende hvert år. Hovedstaden Lisboa er en turistmagnet.