Montenegro

Slik bookes ferger fra Montenegro til Italia

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Montenegro og Italia levert av 1 fergeselskap – Jadrolinija. Bar til Bari ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 11 Timer.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Montenegro Italia overfart mellom Bar og Bari.

Montenegro Italia kart

Trykk her for kart

Ferger fra Montenegro til Italia

Om Montenegro:

Montenegro er et land i det sørøstlige Europa med en kyst ved Adriaterhavet.

Selv om landet er lite i størrelse, kan det skryte av fantastiske fjellrike landskap, dramatiske kyststrekninger, historiske monumenter og vakre byer. Kystene dens er like vakre som sin naboland, Kroatia, noe som gjør Montenegro til et populært reisemål.

Om Italia:

Italia ligger i Middelhavet i bunnen av Vest-Europa, med det Tyrrhenske Hav mot vest, det Ioniske Hav mot sør og Adriaterhavet mot øst.

Italia er det femte mest besøkte land i verden, og har flere verdensarv områder enn noe annet land. Roma, Milano, Venezia og Firenze er de mest populære destinasjonene i Italia, men landets rike samlinger av kunst, kultur og litteratur fra mange forskejllige perioder og regioner, gjør det umulig å bedømme, hvor det mest interessante stedet er.

Italia har omkring 6440 km av kyststrekning med utallige bukter og lange sandstrender. Det er lett å nå kystnære byer med bil fra et utvalg av ferger, store og små.