Norge

Slik bookes ferger fra Norge til Holland

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Norge og Holland levert av 1 fergeselskap – Holland Norway Lines. Kristiansand til Eemshaven ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 18 Timer.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Norge Holland overfart mellom Kristiansand og Eemshaven.

Norge Holland kart

Trykk her for kart

Ferger fra Norge til Holland

Om Norge:

Norge er det vestligste av de tre skandinaviske landene, og også det nordligste og østligste.

Norge er best kjent for sin komplekse og dype fjorder langs vestkysten, som strekker seg fra Nordsjøen til Det Arktiske Hav. Fjellene som styrter i havet fra flere hundre meters høyde, midnattssolen og nordlysene er bare noen av Norges fantastiske naturattraksjoner.

Om Holland:

Holland er et nordeuropeisk land, som er omkranset av Belgia og Tyskland, og har en vestkyst på Nordsjøen.

Holland har en rekke verdensberømte byer, inkludert Amsterdam, Rotterdam, Utrecht og Delft. Det normale bildet av Holland omfatter vindmøller, tresko og tulipaner, men landet har utviklet seg og er rykket vekk fra denne stereotype.

Holland er et velkjent reisemål for turister, men er også nylig blitt rangert som det lykkeligste landet i verden, noe som naturligvis avspeiler landets levestand.

Det er fergeservicer mellom England og Holland hele året rundt, som drives av moderne ferger.

Selv om Holland er en kompakt nasjon, har landet gode veiforbindelser, så er den ideelle porten til og fra det kontinentale Europa.