Russland

Slik bookes ferger fra Russland til Estland

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Russland og Estland levert av 1 fergeselskap – St Peter Line. St Petersburg til Tallinn ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 14 timer.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Russland Estland overfart mellom St Petersburg og Tallinn.

Russland Estland kart

Trykk her for kart

Ferger fra Russland til Estland

Om Russland:

Russland er verdens største land, og dekker mer enn en åttendedel av jordens bebodd areal, og er også den niende mest folkerike nasjonen.

Russlands rike kulturarv og store naturlige variasjon har tiltrukket turister siden slutten av sovjetiske tider, med Moskva og Sankt Petersborg som de mest besøkte reisemål.

Men som et land som strekker seg over 11 tidssoner og to kontinenter, har Russland mye mer som bør utforskes.

Om Estland:

Estland er en baltisk perle i Nord-Europa og avgrenser med Latvia i sør og Russland i øst. Landets kystlinjer er ut til Den Finske Bukt mot nord og Østersjøen mot vest.

Estland kan skryte av den best beskyttet og intakte middelalderby i Europa. Den gamle byen Tallinn har vært på Unescos verdensarv liste siden 1997.

Estland har over 1500 øyer, og byr på uberørt natur og strender.