Russland

Slik bookes ferger fra Russland til Finland

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Russland og Finland levert av 1 fergeselskap – St Peter Line. St Petersburg til Helsingfors ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 13 timer.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Russland Finland overfart mellom St Petersburg og Helsingfors.

Russland Finland kart

Trykk her for kart

Ferger fra Russland til Finland

Om Russland:

Russland er verdens største land, og dekker mer enn en åttendedel av jordens bebodd areal, og er også den niende mest folkerike nasjonen.

Russlands rike kulturarv og store naturlige variasjon har tiltrukket turister siden slutten av sovjetiske tider, med Moskva og Sankt Petersborg som de mest besøkte reisemål.

Men som et land som strekker seg over 11 tidssoner og to kontinenter, har Russland mye mer som bør utforskes.

Om Finland:

Finland er ett av verdens mest nordlige land, og ligger i nord Europa. Finland deler grenser med Sverige i vest, Norge i nord og Russland i øst.

Finland har kontrasterende vær med midnattssolen i den varme sommer og nordlyset i den snødekkede mørke vinter. Landets uspolert skoger og tusenvis av øyer og purker tilbyr masse av muligheter for besøkende, som ønsker å nyte de vakre naturlige omgivelser.