Russland

Slik bookes ferger fra Russland til Sverige

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Russland og Sverige levert av 1 fergeselskap – St Peter Line. St Petersburg til Stockholm ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 39 timer 30 minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Russland Sverige overfart mellom St Petersburg og Stockholm.

Russland Sverige kart

Trykk her for kart

Ferger fra Russland til Sverige

Om Russland:

Russland er verdens største land, og dekker mer enn en åttendedel av jordens bebodd areal, og er også den niende mest folkerike nasjonen.

Russlands rike kulturarv og store naturlige variasjon har tiltrukket turister siden slutten av sovjetiske tider, med Moskva og Sankt Petersborg som de mest besøkte reisemål.

Men som et land som strekker seg over 11 tidssoner og to kontinenter, har Russland mye mer som bør utforskes.

Om Sverige:

Sverige er det største av de nordiske landene, omkranset av Norge og Finland og er knyttet til Danmark via Øresundsbroen.

Sverige byr på en rekke utendørs aktiviteter; fra skirenn, skøyteløp, vandring, kano, sykling, seilsport og ridning til durelivet som kan ses, fra brune bjørner til ulver. Landets gamle by Stockholm er en av de best kjente, og er et godt sted å oppleve landets kultur.