Skottland

Slik bookes ferger fra Skottland til Skye

Det er 3 fergeruter mellom Skottland og Skye med 86 avganger ukentlig. Caledonian MacBrayne leverer 3 ruter, Lochmaddy til Uig seiler 12 avganger ukentlig, Mallaig til Armadale omkring 9 ganger daglig & Tarbert (Harris) til Uig omkring 11 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Skottland til Skye for å sjekke informasjon.

Skottland Skye kart

Trykk her for kart

Om Skottland:

Skottland er det nordligste landet i Det Forente Kongeriket, og bestikker den nordlige tredjedelen af den jorden som deler grense med England mot sør.

Skottland er et vakkert land, som er kjent forsitt dramatiske landskap av fjell og forrevne kyster, med de naturlige scenene i det skotske høylandet som en topp vinder.

Det skotske klimaet har en tendens til å være svært omskiftelig, men selv om solen ikke alltid skinner, tiltrekker den varme velkomsten fra de mange forskjellige landskapene mangebesøkender.

Nord-Irland kan lett nås med ferge fra Skottland med et utvalg av ruter og fergeselskaper. Det er også fergeforbindelser fra Skottland til Orkney, Shetland.