Sverige

Slik bookes ferger fra Sverige til Russland

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Sverige og Russland levert av 1 fergeselskap – St Peter Line. Stockholm til St Petersburg ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 38 timer 30 minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Sverige Russland overfart mellom Stockholm og St Petersburg.

Sverige Russland kart

Trykk her for kart

Ferger fra Sverige til Russland

Om Sverige:

Sverige er et skandinavisk land i Nord-Europa omkranset av Norge og Finland, og er knyttet til Danmark med en bro-tunnel.

Sverige har et fantastisk friluftsliv og tiltrekker mange besøkende om sommeren, hvor man kan nyte vandreturer mellom hytter eller campingplasser i de vakre fjellene.

Sverige byr også på kultur, kulturarv og kunst. I Stockholm eller Gøteborg kan man se fortiden, nåtiden og framtiden for Sverige.

Om Russland:

Russland er det største landet i verden, og dekker over en åttendedel av jordens bebodd areal, som spenner over øst Europa og det nordlige Asia. Landet grenser opp til Nordishavet, mellom Europa og det nordlige Stillehav.

Russlands store byer Moskva og Sankt Petersborg, nåværende og tidligere hovedsteder i landet, er hjetet av det tidligere keiserlige Russland og er nå blitt fokuset for de fleste turistene som besøker landet.