Ferries Del Caribe

Ferries Del Caribe forbinder den Dominikanske Republikk med Puerto Rico, og seiler mellom havnene i Santo Domingo og San Juan. Selskapet ble startet i 2004, og er en av de beste valgene på den 250 mil lange reisen fra Puerto Rico til den Dominikanske Republikk.

Fartøyet forlater Santo Domingo på den 12 timer lange turen til Puerto Rico; søndag, tirsdag og torsdag. Fra San Juan seiler de tilbake på natten; mandag, onsdag og fredagskvelder. Det er ingen ruter på en lørdag.

Underholdningen starter med engang du kommer ombord på fergen, og de streber etter å gi deg en morsom cruise-aktig opplevelse. Ombord finner du komfortable salonger og et utvalg av innvendige og utvendige lugarer med toalett. For de som kunne tenke seg å oppgradere finns det ‘Deluxe Ocean View’ lugarer med en fantastisk utsikt over havet. Disse lugarene har også kjøleskap, tv, dobbel- og enkeltseng og toalett.

Underholdningsmessig har det åpne dekket en bar med godt utvalg av drikke, her kan du også sitte og se på tv. For sene kvelder har Del Mar Baren en fantarisk utsikt og en forførende atmosfære med god musikk. Er du sulten kan du besøke buffen ombord. Den er åpen fra tidlig på morgenen til sent på kveld. For de som vil få med seg taxfree-shopping kan dette gjøres under hele turen.

Les mer Les mindre

Om bord Ferries Del Caribe