Ferry Las Perlas
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Ferry Las Perlas

Ferry Las Perlas leverer fergetjenester i Panamabukten, og knytter Panama City til Pearl Islands en øygruppe i Mellom-Amerika.

Ferry Las Perlas er et ungt panamansk selskap som tilbyr en svært moderne service for lokalbefolkningen og et økende antall besøkende.

Deres regelmessige tjenester tilbyr direkte transport fra Trump Tower i sentrum av Panama til øyene Saboga, Contadora og Viveros. Overfartene tar omtrent 90 minutter. Ferry Las Perlas garanterer deg en fredelig tur med deres høyteknologiske katamaraner som er bygd for turer i Panamabukten.

Ombord finner du tv-skjermer, en bar/kafé og toaletter. Om du ikke vil sitte i områdene inne kan du nyte soldekket og sitte i solstolene for å få litt ekstra farge.

Pearl Islands er et paradis for dyreliv, med flere arter av fugler og skilpadder. De krystallklare vannene rundt Saboga Island er stedet for hval-og delfinelskere, siden disse artene regelmessig besøker disse øygruppene.

I tillegg til fergetjenestene deres tilbyr Ferry Las Perlas flere aktiviteter slik som snorkling, fisking og dagsturer. På Viveros Island tilbyr Ferry Las Perlas dagsturpakker som tilbyr deg luksuriøse fasiliteter på et helt nytt resort.

Se Ferry Las Perlas sine rutetider, priser og bestill Ferry Las Perlas sine fergebilletter med directferries.no. Leter du etter en alternativ rute eller et annet fergeselskap? Slapp helt av, vi sammenligner Ferry Las Perlas med alternative fergeselskaper så vi kan hjelpe deg å velge.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.