Genoa til Skikda Ferge

Genoa Skikda fergeruten knytter Italia med Algerie. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Algerie Ferries. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 21 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Genoa Skikda fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Genoa - Skikda Fergeselskaper

  • Algerie Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 21 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Genoa Skikda priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Genoa Skikda ruten er for en bil og 1 passasjer.

Genoa Guide

Den italienske byen Genova ligger ved middelhavskysten i regionen Liguria. Byens gamle bydel, som har en lang og rik historie i kunst, musikk, arkitektur og gastronomi ble erklært et Unesco verdensarv område i 2006. Dessuten ble byen erklært den europeiske kulturhovedstaden i 2004.

Labyrinten av torg og smale gater utgjør Genovas historiske sentrum. Det er innflytelse fra middelalderen og det 16. århundret her. Besøkende kan se rester fra murerne fra det 17. århundret nær San Lorenzo Katedral.

Genovas havn er Italias største kommersielle og industrielle havn, og en av de travleste havnene i middelhavet. Fergeterminalen, som ligger i Chiappella mellom Ponte Asserto og Ponte Colombo, er på mange etasjer og med god adgang for rullestoler. Ferger fra havnen seiler generelt mot Sardinia, Sicilia, Korsika, Spania, Tunisia og Marokko.

Skikda Guide

Skikda er en havneby i nordøstlige Algerie med en befolkning på omkring en kvart million mennesker.

Inntil 1962, da den algerisk uavhengighetskrig sluttet, ble Skikda kjent som Phillippeville. Byens landskap er kupert og skogsbelagt, med høy bryte på både den østlige og vestlige siden. Med middelhavsklimaet sitt og mange strender, er Skikda et populært reisemål.

Skikda er den tredje største kommersielle havnen i Algerie etter naboene Alger og Oran.