Vi beklager, men Gibraltar servicen er ikke lengre tilgjengelig.
...

Ferger til Gibraltar

Vår ferger til Gibraltar side er ikke lengre tilgjengelig, da det ikke tilbys ruter for øyeblikket.

Med mer enn 2500 ruter, er det mulig at vi tilbyr en egnet overfart i nærheten, så ta et kikk på vår havner, ruter og destinasjoner sider for mer informasjon eller kontakt oss for veiledning.

Du kan også se etter alternativer ved å velge fra menyene i pris-søk vår øverst på denne siden.

Ferger til Gibraltar

Det lille britiske territoriet, Gibraltar, ligger på den sørlige enden av den iberiske halvøya, og tilbyr en unik blanding av britisk-middelhavsk kultur.

Med Spania som grenseland i nord og med kort avstand over havet i sør til Marokko, samt tollfrie varer, så er Gibraltar en drøm for shopping. Uten moms som presser prisene opp, og gater er fylt med britiske kjedebutikker og suvenirbutikker, er det et stort utvalg av varer, alt fra designerklær, smykker og solbriller, til elektroniske varer, brennevin, parfyme og klokker.

Til tross for sin størrelse, så har Gibraltar noen attraksjoner. Å klatre opp til den berømte klippen er et opplagt valg for turister. Det er en stor åskam med kalkstein som stiger mer enn 400 meter med bratte klipper på de nordlige og østlige sider. Utsikten fra Upper Rock er imponerende, med Europa på den ene siden og Afrika på den andre.

Mesteparten av klippen sitt øvre området er dekket av et naturreservat, og som er hjem til rundt 250 berberaper. Disse apene, samt det labyrintiske nettverket av tunneler, tiltrekker seg et stort antall turister hvert år.

Det er relativt enkelt å ankomme til Gibraltar med ferge, da det er mange ruter over sundet i Marokko. På grunn av sin nære beliggenhet til den svært populære havnebyen, Algeciras, så kan du også velge å reise dit og deretter kjøre over til Gibraltar.

Les mer Les mindre

Ruter og havner i Gibraltar