Great Bay Express

Great Bay Express er en av de nyeste fergeselskapene, som levere raske overfarter mellom øyene Saint Maarten og Saint Barthelemy i De Små Antiller i Karibia.

Fergeselskapet ble grunnlagt av Bobby Velasquez, en lokal sjømann med mange års erfaring i seilsport og maritime industrien. Målet hans var å tilby både lokale og turister en rask, pålitelig og sikker transport mellom de to vakre øyene.

Med en beleilig seilplan og fremragende kundeservice, er Great Bay Express raskt ved å bli et av regionens mest populære fergeselskaper. Passasjerer kan komme fra St Maartens fantastiske strender til St Barthelemys kaféer og designer butikker i komfort og stil på bare 45 minutter.

Hovedfergen, Shantiwa, har et 65-tommer monoskrog bygget til formålet for cruising på Det Karibiske Hav, slik at man er garantert en glatt reise uansett været. Fergen har to utendørs dekk, innendørs sitteplasser og airconfition, med en kapasitet på 130 sittende passasjerer.

Great Bay Express tilbyr også en gratis buss og taxi service til og fra flyplassen på St Maarten.

Direct Ferries sammenligner fergeruter og priser basert på dine søkekriterier. På denne måten kan du sammenligne Great Bay Express sine produkter med andre fergeselskapers ruter og priser, i ett enkelt søk. Sammenlign Great Bay Express sine fergeruter og priser nå med alternative fergeselskaper før du bestiller billetten din. Slik sikrer du at du finner det beste tilbudet for turen din.

Les mer Les mindre

Great Bay Express sine ruter og havner

Om bord Great Bay Express

Alle Great Bay Express ruter