Greenlines DP
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Greenlines DP

Greenlines DP har sin base i Ho Chi MInh City og kan tilby noen av de raskeste fergerutene i Ho Chi MInh City. I løpet av den seneste tiden har de oppdatert flåten sin og fått noen nye ruter.

Hvilke fergelinjer kan Greenlines DP tilby?

Greenline DP kan for øyeblikket tilby en rekke fergetjenester både fra hovedsenteret i Ho Chi Minh City i tillegg fra den omliggende kystlinjen til Ho Chi MInh City. Her kan du få mange forskjellige typer fergetjenester, noe som gir de raskeste fergerutene ut av Ho Chi MInh City. Du kan f.eks. finne ferger til Vung Tau og Can Gia. For mer informasjon om de tilgjengelige rutene, vennligst kikk på de spesifikke rutesidene.

Hvilke båter har Greenlines DP?

Greenlines DP har et utvalg av ferger som f.eks. deres meget hurtige katamaraner. De siste katamaranene ble kjøpt inn til flåten sist år. De har også mye større skip som kan ta med mange flere passasjerer i tillegg til mye mindre passasjerferger, som har mindre kapasitet, men som fortsatt er like så rask som resten av flåten. For mer informasjon om båtene som Greenlines DP drifter, vennligst besøk de spesifikke sidene for båter.

Hvor mye koster en billett på Greenline DP-fergen?

På grunn av forskjellige ruter i tillegg til forskjell i pris i de forskjellige sesongene, kan vi ikke gi en spesifikk pris for fergene - Vi anbefaler at du bruker vårt anvendbare verktøy for søk etter billetter for å finne de beste rutene og de beste prisene.

Se Greenlines DP sine rutetider, priser og bestill Greenlines DP sine fergebilletter med directferries.no. Leter du etter en alternativ rute eller et annet fergeselskap? Slapp helt av, vi sammenligner Greenlines DP med alternative fergeselskaper så vi kan hjelpe deg å velge.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.