Helgoline
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Helgoline

Helgoline er et tysk fergeselskap plassert på den lille øygruppen, Helgoland, innen bukten ved samme navn, i det sørøstlige hjørnet av Nordsjøen, som knytter hovedøya med Hamburg og Cuxhaven.

Selskapet kan skrypte av en ny-kjøpt ultramoderne katamaran, og fra 2018 er Helgoline det ledende selskapet innen den tyske fergetransporten til Tysklands fralands øyer. Skipet strekker seg over 2 dekk og har plass til opp til 692 passasjerer med det 228 kvadratmeter soldekk, VIP balkonger av sjenerøs størrelse, og en 20% stigning i seter fra det tidligere skipet, Halunder Jet. På det øverste dekket vil du finne de vakreste utsiktene over Elbe og de omkringliggende holmene. Så husk å tilbringe litt tid her under seilasen.

Skipet er bygget med de mest aktuelle teknologiene til rådighet og de nyeste dampen systemer. Dessuten er komfort og pålitelighet av største viktighet når man reiser med Helgoline. Disse praktiske egenskaper tillater en problemfri seilas over Nordsjøen, selv når skipet når dets imponerende 35 knop. I forbindelse med opplevelsen om bord, tilbys det USA porter i alle stoler, steder for mat og drikkevarer, erfarent mannskap, som kan hjelpe med problemer og spørsmål, samt fremragende adgang over hele skipet, for folk med handicaps.

Se Helgoline sine rutetider, priser og bestill Helgoline sine fergebilletter med directferries.no. Leter du etter en alternativ rute eller et annet fergeselskap? Slapp helt av, vi sammenligner Helgoline med alternative fergeselskaper så vi kan hjelpe deg å velge.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.