Helsingfors til St Petersburg Ferge

Helsingfors St Petersburg fergeruten knytter Finland med Russland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, St Peter Line. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 14 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Helsingfors St Petersburg fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Helsingfors - St Petersburg Fergeselskaper

  • St Peter Line
    • 2 Ukentlige Avganger 14 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Helsingfors St Petersburg priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Helsingfors St Petersburg ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Helsingfors Guide

Finlands hovedstad Helsingfors, ligger i Uusimaa område i den sørlige delen av landet, ved bredden av Den Finske Bukt. Byen ligger omkring 80 km nord av Tallinn i Estland, 400 km nord av Stockholm i Sverige og 300 km vest av St. Petersborg i Russland.

Populære attraksjoner i byen inkluderer Helsingfors største museum, National Museum of Finland. Museet har en stor samling av historiske gjenstander, det kan dateres tilbake til forhistorisk tid og frem til i dag. Museets hjem, en borg, er også en populær attraksjon i seg selv. Helsingfors Bymuseum, det finske National Gallery og Design Museum er tre andre museer i byen, som er et besøk verdt.

Helsingfors havn, den største i Finland og den nest største i norden, har tre kjeft og 6 passasjertermianler. Det er en fergeforbindelse mellom Helsingofrs og Stockholm i Sverige, Travemunde i Tyskland og Tallinn i Estland.

St Petersburg Guide

Den russiske byen Sankt Petersborg omtaltes ofte som ”Piter” av beboene dens, og var tidligere kalt Leningrad. Byen har avgjort en interessant fortid med over 300 års historie. I dag er Sankt Petersborg en fantastisk by, hvor man kan se storslåtte palasser og andre viktige bygninger, det datere tilbake til det 18. århundret. Russisk ballett ble grunnlagt i byen, som også har vært hjemstedet for mange anerkjente komponister, som Sergei Rachmaninoff.

Mange av de beste severdighetene i Sankt Petersborg finnes omkring byens sentrum og hovedveien dens, Nevskij Prospekt. Ta en tur rundt om slottsplassen, kjent som Dvortsovaya Ploshchad, og se deilig arkitektur i vinterpalasser, eller ta en seiltur på en av byens kanaler.