Helsingfors til St Petersburg Ferge

Helsingfors St Petersburg fergeruten knytter Finland med Russland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, St Peter Line. Det er opp til 4 avganger Uke med seiltid fra ca. 14 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Helsingfors St Petersburg fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Helsingfors - St Petersburg Fergeselskaper

  • St Peter Line
    • 4 Ukentlige Avganger 14 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Helsingfors St Petersburg priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Helsingfors St Petersburg ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Helsingfors Guide

Helsinki ligger i Uusimaa regionen sør i Finland ved bredden av Finskebukta. Finlands hovedstad ligger ca. 80 km nord for den estiske hovedstaden Tallin, 400km nord for Sveriges hovedstad Stockholm og ca. 300km vest for St Petersburg i Russland. Helsinki ses på som en av de store byene i Nord-Europa og er hovedsetet for politikk, økonomi, kommersielle tjenester og kultur i landet. Populære museum i Helsinki er Nasjonalmuseet i Finland, som er Finlands største. Museet huser samlinger datert fra forhistorisk tid til nå, og ligger i et slott som er bygget i nymoderne middelalder-stil. By-museet i Helsinki, Nasjonal Galleriet og Design Museet er andre museer som er verdt et besøk. Helsinkis havn er den største i Finland og den nest største i de Nordiske landene og har tre ulike kaier og 6 ulike passasjer terminaler. Fergetjenestene går fra Helsinki til Stockholm i Sverige, Travemunde i Tyskland og Tallin i Estland.

St Petersburg Guide

Den russiske byen Sankt Petersborg omtaltes ofte som ”Piter” av beboene dens, og var tidligere kalt Leningrad. Byen har avgjort en interessant fortid med over 300 års historie. I dag er Sankt Petersborg en fantastisk by, hvor man kan se storslåtte palasser og andre viktige bygninger, det datere tilbake til det 18. århundret. Russisk ballett ble grunnlagt i byen, som også har vært hjemstedet for mange anerkjente komponister, som Sergei Rachmaninoff.

Mange av de beste severdighetene i Sankt Petersborg finnes omkring byens sentrum og hovedveien dens, Nevskij Prospekt. Ta en tur rundt om slottsplassen, kjent som Dvortsovaya Ploshchad, og se deilig arkitektur i vinterpalasser, eller ta en seiltur på en av byens kanaler.