High Jet

High Jet er et av de ledende passasjertransport selskaper i Egypt, og er spesialisert i fergeforbindelser mellom de berømte strand feriebyer, Sharm el-Sheik og Hurghada.

Maritime transport spiller en viktig rolle i den egyptiske økonomien, og da High Jet ble dannet, var selskapet i spissen av industrien, takket være deres moderne ferge og sin punktlige service av høy kvalitet.

High Jet skylder suksessen sin til fartøyet deres, ’Le Pespes’, som er en stor katamaran. La Pespes er også i overensstemmelse med de internasjonale sjøfartens sikkerhetsstandarder og er fullt sertifisert av de egyptiske myndighetene. Fasiliteter om bord inkluderer behagelige seter, air kondisjon, kafe og tv-skjermer.

Så det er lett å se hvorfor High Jet er det første valget for dem som ønsker å reise mellom Hurghada og Sharm el-Sheik, to av Egypts mest populære feriesteder som er kjent for deres vakre korallrev og luksushotell.

Se High Jet sine rutetider, priser og bestill High Jet sine fergebilletter med directferries.no. Leter du etter en alternativ rute eller et annet fergeselskap? Slapp helt av, vi sammenligner High Jet med alternative fergeselskaper så vi kan hjelpe deg å velge.

Les mer Les mindre

High Jet sine ruter og havner

Alle High Jet ruter