Ischia til Naples Beverello Ferge

Ischia Naples Beverello fergeruten knytter Napolibukten med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Alilauro. Det er opp til 12 avganger dag med seiltid fra ca. 1 time.

Seiltiden og hyppigheten for Ischia Naples Beverello fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Ischia - Naples Beverello Fergeselskaper

  • Alilauro
    • 12 Daglige Avganger 1 time
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ischia Naples Beverello priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Ischia Guide

Den italienske øya Ischia ligger i Tyrrenhavet i den nordlige enden av Napolibukten, omkring 30 km vekk. Ischia er den største av Phlegrean øyer, og terrenget dens er preget av fjell, som nesten dekker hele øya, med det høyeste punktet 788 m.

Øyas termiske kurbad er en stor attraksjon, og tiltrekker mange besøkende fra både Europa og Asia. De varme kildene og det vulkanske mudderet skyldes vulkansk aktivitet på øya. Men det er mer til Ischia enn de termiske kurbadene. Castello Aragonese er nok en av de mest populære attraksjonene på øya,

Det er fergeforbindelser mellom Ischia og Napoli, Pozzuoli og Procida.