Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 2633 ruter og 711 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Island

Island er et nordisk land og det minst befolkede i Europa. Arealet dekker litt over 100,000 kvadratkilometer mellom det arktiske og nordatlantiske hav. Island er hjem til bare 325,000 mennesker.

Island er vulkansk aktiv med mange geologiske vidundere - nordlys, geysirer og fjell, lavasletter, breelver som renner ned til sjøen og varme kilder som forsyner store deler av landets oppvarming.

Med ferge kan du reise fra Hirtshals i Danmark og Torshavn på Færøyene til Seyðisfjörður på Island med det færøyske fergeselskapet, Smyril Line. Fergen seiler en gang i uken mellom april og oktober, og gir deg muligheten til å reise med kjøretøy eller til fots. Overfarten fra Danmark til Island er lang og ganske dyr, men skipet som Smyril Line benytter er på standard med et cruise, så tiden som blir brukt om bord vil kompensere for det, derav også populariteten til denne fergeruten.

Fergehavnen ved Seyðisfjorður befinner seg på Island sin østside, og hvis du reiser med bil så er du koblet opp til resten av øya via rute 1, eller ringveien som går rundt øya og forbinder de store byene. Mange av de mest populære turistmålene er innen kort avstand fra ringveien.

Selv om Island ikke har noe jernbanesystem, så er det et stort nettverk av busselskaper som dekker de fleste destinasjonene i landet.

Det er noen utrolige naturfenomener man kan få oppleve på Island. Hvalsafari er populært å være med på, og hvalene kan sees fra ulike steder i landet. Andre turer som er verdt å få med seg er blant annet å besøke de mange geysirene, de underjordiske varme kildene og de geotermiske bassengene rundt på øya.

Landmannalaugar er populært, med sitt utenomjordiske landskap av lavafelt, og de flerfargede rhyolitt-fjellene, samt vulkanen, Hekla.

Ishulen, Skaftafell og Vatnajökull nasjonalpark tiltrekker seg mange besøkende i løpet av vinteren som vil se isgrotter og isbreer.

Grindavik Blue Lagoon tilbyr besøkende muligheten til å bade i et geotermisk spa, og selvfølgelig kan det berømte nordlyset eller Aurora Borealis sees flere forskjellige steder fra midten av september til midten av april.

Bylivet har også mye å tilby, med vakker arkitektur som finnes i bygninger som Hallgrimskirken og Harpa Conference and concert centre.

Island har en bra nattklubb og barscene - lokalbefolkningen vet hvordan man fester, og du kan finne schnapps laget av gjæret potetmos som vil hjelpe deg å komme i feststemning.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

  • Seatours
    • Få pris

Ruter og havner i Island