Jersey til Sark Ferge

Jersey Sark fergeruten knytter Jersey med Sark. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Manche Iles Express. Det er opp til 4 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 10 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Jersey Sark fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Jersey - Sark Fergeselskaper

  • Manche Iles Express
    • 4 Ukentlige Avganger 1 time 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Jersey Sark priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Sark Guide

Sark er en liten øy som ligger tett på øyene Jersey og Guernsey i den engelske kanal. Den er del av Kanaløyene og har omkring 700 innbyggere. Øya er ganske særlig, siden den er bilfri og de eneste transportmidler tillatt er sykler, hestetrukne vogner og traktorer. Det er to primære områder av øya, og de er kjent som Greater Sark og Little Sark, og er forbundet til hverandre av en liten stripe land kjent som Coupee. Øya, som bare er 5 km lang, er regulert av Seigneur og er den minste europeiske stat. Populære attraksjoner inkluderer dens spektakulære kystlinje og avsondret strender, som Grande Greve Bay. Det er også de fantastiske grunnene som omgir Seigneurs offisielle residens - La Seigneurie fra det 17. århundret.

Isle of Sark Shipping Company driver små ferger fra Sark til St. Peter Port i Guernsey. Overfarten tar 45 minutter. Det er også en raskferge til Jersey om sommeren, og en båt til Alderney.